Κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Κεφαλονιάς Ενάντια στα Αιολικά

Το δίκιο των πνιγμένων πιο δυνατό από το “δίκαιο των συμφερόντων”.Όχι στο κατά παραγγελία αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο (21/10).

Όχι στον διχαστικό εμπαιγμό.

Όχι στον εκμαυλισμό και την χειραγώγηση της εκφρασμένης για 17 ημέρες απόφασης μας.

Οι τοπικές κοινωνίες μας στην Σάμη, τον Καραβόμυλο, το Πυργί, στην Πύλαρο και την Έρισο και ολόκληρος ο λαός της Κεφαλονιάς, δεν παγιδεύονται, δεν συμβιβάζονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν υποχωρούν, δεν τρομοκρατούνται.

Η περηφάνια αυτού του κόσμου επιβιώνει χρόνια τώρα στις λάσπες της καταστροφής και είναι αδιαπραγμάτευτη. Το αποδείξαμε όταν έφεραν να μας χτυπήσουν. Θα το αποδείξουμε και τώρα που έρχονται να μας διχάσουν, να μας παγιδεύσουν, να μας εξαπατήσουν, να μας φοβίσουν.

Ας δώσουμε την απάντησή μας.

Μαζικά και δυναμικά.

Για τους τόπους και τις ζωές μας

Για το παρόν και το μέλλον μας.

Καλούμε εκ νέου τις δημοτικές παρατάξεις, τους δημοτικούς συμβούλους να σταθούν δίπλα μας στο δίκιο του λαού μας και όχι απέναντί μας, όπως έγινε μέχρι τώρα με τα επίσημα καλέσματα και την παρουσία τους στο λιμάνι της Σάμης.

Όλοι και όλες  σήμερα 21/10 στις 6 το απόγευμα έξω από την αίθουσα του Δ.Σ Σάμης στην κεντρική είσοδο της Σάμης. ε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας για τον Covid-19.

Καμιά διαπραγμάτευση με την καταστροφή μας-Καμιά υποχώρηση.

Να πάρουμε πίσω τους τόπους και τις ζωές μας.

Εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον μας-Εμείς γράφουμε την ιστορία μας.

https://vlahatasamis.blogspot.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις