Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Άσσος” ευχαριστεί την εθελοντική ομάδα Ερίσσου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ

ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΆΣΣΟΣ»

Οκτώβριος 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΙΣΣΟΥ»

Ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσσου, που σήμερα στην Άσσο είχαν την ευγενική πρωτοβουλία να καθαρίσουν στο πευκοδάσος, το δρόμο προς την Παναγιά την Πλακούλα και προς την Πύλη Εισόδου του Κάστρου, από τα πεσμένα δέντρα, μετά την επέλαση του Ιανού.

Σήμερα έγινε πολύ δουλειά, αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, γιατί τα πεσμένα δέντρα είναι πάρα πολλά. Η Παναγιά η Πλακούλα, η αγαπημένη εκκλησία όλων των Ρισσιάνων καθαρίστηκε από τα δέντρα που την είχαν σκεπάσει και ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση.

Η συμβολή των συγχωριανών μας βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή. Όλοι όσοι συνέβαλαν σε αυτό το έργο είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Είναι βαθιά η ευγνωμοσύνη μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις