Έγκριση Εισήγησης στην Επιτροπή Περιφερειών «Βιώσιμη και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Αστικών, Αγροτικών και Παράκτιων Περιοχών»

Έγκριση Εισήγησης στην Επιτροπή Περιφερειών

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ενέκρινε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου τις εισηγήσεις που θα συμπεριληφθούν στην Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής.

Είχα την τιμή να συντάξω την εισήγηση για την «Βιώσιμη και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Αστικών, Αγροτικών και Παράκτιων Περιοχών».

Η εισήγηση υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία και θα αποτελέσει εργαλείο μετουσίωσης των συζητήσεων της Επιτροπής σε δημόσιες πολιτικές.

Στην εισήγηση περιλαμβάνονται οι προτάσεις των συναδέλφων όλων των κομμάτων, με τους οποίους έχουμε στα πλαίσια της Επιτροπής έχουμε πολύ καλή συνεργασία, παρά τις διαφορετικές πολιτικές μας προσεγγίσεις.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις προτάσεις τους, όπως και την Πρόεδρο της Επιτροπής κυρία Ζέττα Μακρή για την εμπιστοσύνη της και την επιλογή επίκαιρης θεματολογίας για τις συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Το πλήρες κείμενο της εισήγησης που ενέκρινε η Επιτροπή: https://bit.ly/3knV2eg

Οι ομιλίες μου στην Επιτροπή Περιφερειών για την εισήγηση:

23 Σεπτεμβρίου: https://bit.ly/3j8QUNR

14 Οκτωβρίου: https://bit.ly/37jw5Nr

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις