Ξεκινούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου τα τμήματα παραδοσιακών χορών της Αδελφότητας Πειραιά

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ξεκινούν στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 144, Πειραιάς, 2ος όροφος) τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών.

Το μάθημα θα γίνεται σε ολιγομελή τμήματα τηρουμένων όλων των υγειονομικών κανόνων του ΕΟΔΥ για την δημόσια υγεία με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια όλων μας:

Ενδεικτικώς αναφέρονται:

– Ολιγομελή τμήματα

– Θερμομέτρηση των χορευτών

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας

– Χρήση αντισηπτικού διαλύματος πριν, κατά την διάρκεια και μετά το μάθημα χορού

-Αερισμός του χώρου μετά από κάθε μάθημα

– Ο κάθε χορευτής να έχει μαζί του ατομικό μπουκάλι νερού

Σας περιμένουμε την Κυριακή στις 18:00, για να σας ενημερώσουμε αρχικά για τα μέτρα που θα ισχύουν και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πρώτο μάθημα.

Παρακαλούμε οι χορευτές να έχουν μαζί τη μάσκα τους και ένα μαντήλι χορού.

Χορεύουμε, χαιρόμαστε… φροντίζοντας να μείνουμε ασφαλείς.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κιθάρας πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 5:00- 9:00 μ.μ., τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2104227418

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις