Ενδυματολογικές προσεγγίσεις μετάλλαξης

Θέλω να ευχαριστήσω και επίσημα, τους καταδικασθέντες τής “χρυσής αυγής”,  διότι με την καταδίκη τους, επανενδύομαι, αναβαθμισμένα,  το ένδυμα τής “δημοκρατίας” -που μού είχε κρεμάσει κάπως-  και μπορώ να συνεχίσω το “δημοκρατικό” μου έργο.

Με ασφάλεια στα Εθνικά…
Με υπευθυνότητα στα Οικονομικά…
Με ευαισθησία, και όχι με απρόσωπη μαζική φασιστική ισοπέδωση, στα θέματα Υγείας και Κοινωνίας.

Επίσης τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως, διότι βλέποντας ο κόσμος ανάμεσα τους κάτι χοντροκομμένους,  να μιλάνε για Ελληνικό πολιτισμό, με βοήθησαν στο να σιχαθούν, Έλληνες, κάθε τι Ελληνικό, [την Ελληνική γλώσσα, την ποιητικότητα και σοφία τού δυναμισμού τής Δωρικότητας, τον δυναμισμό τής ποιητικότητας τής σοφής Ιωνικότητας -των στοιχείων αυτών σύνθεσης  τού Ελληνικού Παγκοσμίου Πολιτισμού, και αντερίδας κάθε βαρβαρότητας διαχρονικά- ] κι έτσι να συνεχίσω το καθόλου καταστροφικό μου έργο στην Παιδεία.

Ακόμα τους ευχαριστώ, γιατί με το πάθημα τους,  μου δείχνουν ότι έχω ακολουθήσει τον σωστό δρόμο :
Δεν πήγα να ταχθώ φανερά με τους ναζιστές,  αλλά συνεργάζομαι με τους απογόνους τους***  τηρώντας τα προσχήματα, κάνοντας δουλειές μαζί τους, με όλους τους “δημοκρατικούς” κανόνες και το επίχρισμα “πολιτισμένων” “ουμανιστικών” τρόπων.

Επίσης, τους ευχαριστώ, γιατί με βοήθησαν,  ούτως ώστε οποιονδήποτε Έλληνα είναι πατριώτης,
να μπορώ να τον κατηγορήσω -αν έτσι κρίνω- ως ακραίο και ναζιστή.
Υπογραφή :
Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης, τού Ελληνικού Γένους, και κάθε ομορφιάς εν γένει.
……………………………
***Στις αρχές Ιουλίου τό καλοκαίρι τού 2013, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, πρόβαλε στην εξαιρετική αυλή του στο Θησείον, μια τρομερή ταινία Γερμανού ερευνητή που καταδείκνυε με αδιάσειστα στοιχεία, το πως η “Ευρωπαϊκή Ένωση” και το “Ευρώ” είναι το ανίερο δημιούργημα των ναζιστών, που συνέχισαν το σχέδιο τού Αδόλφου, όταν ο πόλεμος από στρατιωτικός μετατράπηκε σε οικονομικό.
Είναι ένα άκρως αποκαλυπτικό υλικό και ζητώ συγγνώμη που δεν έχω εύχερα αυτή την στιγμή, τον τίτλο τής ταινίας και το όνομα τού Γερμανού δημιουργού της.
………………………..
Το επισυναπτόμενο, είναι στοιχείο τού οικονομικού πολέμου, που συνεχίζεται αδιάπτωτος και αδυσώπητος, με τούς Γερμανούς “αντιφασίστες” ναζιστές, νικητές, με την συνεργασία των εντοπίων εφιαλτών, που ανήκουν κι αυτοί στους “αντιφασίστες” ναζιστές, και που είναι οι Μητροκτόνοι και στραγγαλιστές της Μάνας Ελλάδας και κάθε ικμάδας των τέκνων της.

Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος

Ηθοποιός Σκηνοθέτης Εικαστικός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις