Απεργία-αποχή ενάντια στην τηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απεργία-αποχή ενάντια στην τηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία

Συνάδελφοι,

Να αξιοποιήσουμε την απόφαση για Απεργία – Αποχή που πήρε η ΑΔΕΔΥ, σαν ένα ακόμα ένα όπλο στη μάχη που δίνουμε για να μη γίνουμε μηχανισμός απεργοσπασίας ενάντια στους αγωνιζόμενους μαθητές. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην απεργία – αποχή είναι νόμιμο δικαίωμα των υπαλλήλων, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Διευθυντές των σχολείων, να απέχουν από κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην υλοποίηση της τηλεκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία. Αξιοποιούμε και  συμμετέχουμε στην  απεργία – αποχή, που κήρυξε το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ στις 6/10/2020, από την εφαρμογή των διατάξεων που περιλαμβάνονται στην υπ’ αρ. 131451/ΓΔ4/2020 (ΦΕΚ Β΄4264/30.9.2020) του Υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον, τους καλούμε να αξιοποιήσουν το σχέδιο πρακτικού που έχει σταλεί, πληθαίνοντας τις αποφάσεις αντίστασης στην κατάπτυστη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Αργοστόλι, 7/10/20

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις