Η σημερινή ημέρα είναι μια ιστορική ημέρα για την σύγχρονη ελληνική ιστορία-Μια ημέρα Δικαιοσύνης και Δικαίωσης

Η σημερινή ημέρα είναι μια ιστορική ημέρα για την σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Μια ημέρα Δικαιοσύνης και Δικαίωσης.

Η αλήθεια έλαμψε και φώτισε το σκοτάδι του μίσους, της αδικίας, του διχασμού και της σύγκρουσης.

Η Χρυσή Αυγή είναι και επισήμως εγκληματική οργάνωση. Σήμερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση από την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα που γέννησε τη Δημοκρατία δεν χωρούσε αυτό το μόρφωμα.

Σε μια πραγματικά δύσκολη συγκυρία, που ο ελληνικός λαός αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και την οικονομική ύφεση, δεν έχουν θέση ιδεολογίες μίσους και διχασμού που απειλούν την κοινωνική συνοχή και την ομαλότητα.

Είναι η ώρα που ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βγούμε πιο δυνατοί από την περιπέτεια της πανδημίας. Να επιβιώσουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις μας, το σύνολο του κοινωνικού ιστού. Για να επιτευχθούν οι λύσεις χρειαζόμαστε συνθήκες δημοκρατίας.

Χαράζουμε έναν νέο αναπτυξιακό δρόμο, ελευθερίας και προόδου, προστατεύοντας το Πολίτευμά μας. Είναι η υποχρέωσή μας στις ρίζες μας, αλλά και στις επόμενες γενιές, στο μέλλον της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις