Εγκατέλειψε ακόμα και τα Βλαχάτα ο Θεόφιλος…-“Στα κάγκελα” οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων

Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι ο Δήμος Αργοστολίου κατά την περίοδο της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Τα παράπονα είναι πολλά από τους δημότες και δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς ως portoni.gr έχουμε αναδείξει θέματα που σχετίζονται με την έλλειψη καθαριότητας, στους δρόμους κ.ά. Όμως πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι η αδιαφορία και η αδράνεια της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου θα έφθανε μέχρι το σημείο να ξεσηκωθούν ακόμα και οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων, δηλαδή οι συγχωριανοί του Θεόφιλου. Με δημόσια ανακοίνωσή τους οι γονείς και οι κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων καταγγέλλουν την έλλειψη καθαριότητας και απολύμανσης στο σχολείο του μεγαλύτερου χωριού της Λειβαθούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις