Κλειστό το Κολυμβητήριο Αργοστολίου: Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να έρθει το ανταλλακτικό;-Ο Γιώργος Τσιλιμιδός έχει μία παράδοση στο “να κλείνει το Κολυμβητήριο”!

Εδώ και μερικές μέρες το Κολυμβητήριο του Αργοστολίου, στο οποίο κανονικά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά κάθε μέρα, είναι κλειστό διότι ο Δήμος Αργοστολίου περιμένει κάποιο ανταλλακτικό για τον υποσταθμό της ηλεκτροδότησης.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής: 1ον. Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να παραγγελθεί ένα ανταλλακτικό; Αν κολυμβητήριο ήταν ιδιωτική επιχειρηση θα υπήρχε η ίδια καθυστέρηση;

2ον Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Τσιλιμιδός έχει άραγε κάποιο “κώλυμμα” με το κολυμβητήριο; Και το γράφουμε αυτό, γιατί, για όσους έχουν καλή μνήμη, το είχε παραδόσει κλειστό στην Δημοτική Αρχή Παρίση με το πρόσχημα τότε ότι …”ήταν πολύ ακριβό το κόστος λειτουργίας του”! Τώρα που ανέλαβε πάλι καθήκοντα το έκλεισε ξανά με το πρόσχημα ότι καθυστερεί η παραγγελία ενός ανταλλακτικού.

Ας μεριμνήσουν λοιπόν γρήγορα οι αρμόδιοι του Δήμου να δοθεί λύση στο πρόβλημα γιατί η υπομονή των αθλητών και των οικογενειών τους εξαντλείται.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις