Ελαφρά πρόσκρουση Ι/Φ στο Φισκάρδο

Ελαφρά πρόσκρουση Ι/Φ στο Φισκάρδο

Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές αρχές Κεφαλληνίας και Φισκάρδου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για πρόσκρουση του Ι/Φ “ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ” ν. Λευκάδας 397, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στον κόλπο Φισκάρδου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το σκάφος αγκυροβολημένο στην ως άνω θαλάσσια περιοχή, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Κυβερνήτη, κατά την προσπάθεια αγκυροβολίας, το ιστιοφόρο προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές στην πρύμνη του.

Το “ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ” κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμένα Φισκάρδου., ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ‘μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις