Συνάντηση του Σταύρου Σπαθή με το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Κ. Ζυγογιάννη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΠΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ –

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΙΑΝΟ»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνο Ζυγογιάννη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας Ιθάκης, κ. Σταύρος Σπαθής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, παρόντων επίσης και μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Οι δύο Πρόεδροι, μετέφεραν ο ένας στον άλλο την εικόνα που επικρατεί τόσο στη Καρδίτσα, όσο και στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα « Ιανού». Οι δύο περιοχές είναι μεταξύ αυτών που επλήγησαν ανεπανόρθωτα με σημαντικές καταστροφές σε επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετα, συμφώνησαν στην υποβολή κοινού υπομνήματος προτάσεων προς τους αρμόδιους Υπουργούς, για μέτρα άμεσης ενίσχυσης των επιχειρήσεων. Το υπόμνημα συντάχθηκε και επισυνάπτεται κατωτέρω.

Επίσης, ο κ. Ζυγογιάννης και ο κ. Σπαθής δήλωσαν αμοιβαία την ουσιαστική και ηθική υποστήριξη ο ένας στον άλλο, όπως επίσης και ότι η υποβολή των πρώτων αυτών προτάσεων-μέτρων προς τους Υπουργούς, είναι η αρχή μιας κοινής και δύσκολης προσπάθειας για την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και μόνιμοι κάτοικοι στους δύο νομούς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου,

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις