Ρήξη Σπαθή-Θεόφιλου στο Επιμελητήριο-Απρόσμενη συμμαχία του Προέδρου του Επιμελητηρίου με την παράταξη Σπ. Γασπαρινάτου

Αιφνίδιες ανακατατάξεις είχαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αφού ο Πρόεδρός του Σταύρος Σπαθής “άδειασε” τον Ανδρέα Παντελειό και όλους τους ακόλουθους του Μιχαλάτου βάζοντας στις διάφορες επιτροπές του Επιμελητηρίου πλήθος στελεχών από την παράταξη του μέχρι χθες μεγάλου αντιπάλου του Σπύρου Γασπαρινάτου.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου οι άνθρωποι του Θεόφιλου Μιχαλάτου (Παντελειός, Γαλάτης, Πολυχρόνης Δενδρινός κ.ά.) “τα έχασαν” από την αποτομη αυτή ανατροπή που αλλάζει τους συσχετισμούς στη διοίκηση του κορυφαίου φορέα των επαγγελματιών στο Νομό μας και ακολούθησαν λεκτικές αψιμαχίες και εκδήλωση δυσαρέσκειας για αυτά που συνέβαιναν ενώπιόν τους.

Προς το παρόν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την συμμαχία Σπαθή-Σπ. Γασπαρινάτου αλλά είναι σίγουρα πως σύντομα θα αντιδράσει και μάλιστα έντονα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις