Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου η αίτηση για οικονομική ενίσχυση πληγέντων

Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δικαιούχων, την ταχύτερη διαχείριση του όγκου των αιτήσεων και προς αποφυγή συνωστισμού στην υπηρεσίες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι δύνανται να υποβάλλουν αίτηση προς το Δήμο Αργοστολίου συνοδευόμενη από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο σύνδεσμο: http://www.kefallonia.gov.gr/pages/gr.php?lang=GR.

Στην ιστοσελίδα παρέχονται οι σχετικές οδηγίες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, για την διευκόλυνσή τους, την αποφυγή μετακινήσεων, συνωστισμού και συγχρωτισμού για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, να επιλέγουν κατά προτίμηση τον ηλεκτρονικό τρόπο υποβολής.

Ο Α/Δήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις