Δοκιμαστική η κατάπλευση του αυριανού κρουαζιερόπλοιου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον αρμόδιο πράκτορα του κρουαζιερόπλοιου που θα καταπλεύσει αύριο στο Αργοστόλι, η επίσκεψη είναι δοκιμαστική και δεν περιλαμβάνει τις δραστηριότητες που είχαν οι επισκέπτες μέχρι και το 2019.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες που θα βγουν στη στεριά, δύνανται να συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο στις οργανωμένες εκδρομές με τα πούλμαν που θα τους περιμένουν στο λιμάνι, ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα περιπατητικής περιήγησης στην πόλη, ούτε επίσκεψης σε καταστήματα εμπορικά ή εστίασης.

Τονίζεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους επιβάτες και τους εργαζομένους (ξεναγούς και οδηγούς) με τη χρήση «γρήγορων τεστ» για ανίχνευση κορωνοΐού.

Η αυριανή επίσκεψη αποτελεί την πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο λιμένα Αργοστολίου για το 2020 και σηματοδοτεί την προετοιμασία για την επανεκκίνηση του τομέα αυτού για το 2021.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις