Μεγάλο θέμα στη Βουλή για τους καρκινοπαθείς της Κεφαλονιάς – Το ΚΚΕ καταγγέλλει την διευθύντρια του ΕΟΠΥΥ Κεφαλονιάς

Για άλλη μια φορά το νησί μας απασχολεί την Βουλή των Ελλήνων καθώς μετά από σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ κκ. Καραθανασόπουλο και Παπαναστάση, έχει αναδειχτεί σε μείζον θέμα το γεγονός ότι η τοπική διευθύντρια του ΕΟΠΥΥ κα Σπυριδούλα Τουμασάτου αρνείται να δεχθεί ιατρικές βεβαιώσεις πχ από το Ματζαβινάτειο νοσοκομείο Ληξουρίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί καρκινοπαθείς από το νησί μας να στερούνται της αποζημίωσης τους για χημειοθεραπείες ακτινοθεραπείες κλπ που λαμβάνουν χώρα αναγκαστικά στην Αθήνα.

Το θέμα έχει τεράστια ηθική σημασία αφού άπτεται της ανθρωπιάς και του αισθήματος αλληλεγγύης που όλοι οφείλουμε προς τους ασθενείς συμπολίτες μας και φυσικά περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον τις δημόσιες απαντήσεις για τα καυτά θέματα που έθιξαν οι βουλευτές του ΚΚΕ από την αρμόδια τοπική διευθύντρια Σπυριδούλα Τουμαζάτου.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις