Χορηγία 1500 ευρώ στο Δήμο Αργοστολίου από συμπατριώτη μας

Σήμερα o Δήμος Αργοστολίου έγινε αποδέκτης χορηγίας αξίας 1.500,00 ευρώ, από συμπατριώτη μας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η χορηγία ήταν ένα αλυσοπρίονο βενζίνης, τελευταίας τεχνολογίας (STIHL MS 500 i), δερμάτινα γάντια για τον χειριστή και γυαλιά προστασίας.

Η χορηγία παραδόθηκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Σαμούρη, ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες των συμπατριωτών μας κ. Στέλλας Βουτσινά από τα Φάρσα και κ. Νέστορα Παπαθεοδωράτου από τα Κομιτάτα, με τον Δήμο μας και τον τοπικό αντιπρόσωπο της εταιρείας, αντίστοιχα, ώστε με ταχύρρυθμες διαδικασίες το πολύτιμο και χρήσιμο εργαλείο για την κοπή των πεσμένων δένδρων, να φθάσει στην αρμόδια υπηρεσία μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό για την ευαισθησία του, καθώς και τους εμπνευστές της ιδέας για συμπαράσταση στον Δήμο μας, κατά τις δύσκολες ώρες που βιώνει το νησί μας, εξαιτίας του σφοδρού πλήγματος που δέχθηκε από τον κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ».

Ο Αντιδήμαρχος

Σπυρίδων Σαμούρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις