Ενισχύθηκε η παρουσία του Ε.Σ. στην Κεφαλλονιά για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο «Ιανός»

Συνεχίζεται η βοήθεια που παρέχει ο Ελληνικός Στρατός στις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας με στρατιωτικό προσωπικό και τεχνικά μέσα. Μάλιστα εχθές το πρωί κατέφθασε στην Κεφαλλονιά νέο κλιμάκιο του Μηχανικού με φορτηγά και μηχανήματα τα οποία αφίχθησαν στο λιμάνι του Πόρου και ακολούθως, με την συνοδεία οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατευθύνθηκαν προς την Αγία Ευφημία.

Επισημαίνεται, ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε εχθές ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως μονάδες του προχώρησαν σε διάθεση προσωπικού αλλά και υλικοτεχνικών μέσων, ύστερα από σχετική έγκριση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του αρμόδιου Υπουργείου. Ειδικότερα στην Κεφαλλονιά, αναφέρεται ότι επιχειρούν για την αποκατάσταση των καταστροφών δύο αξιωματικοί και δέκα οπλίτες με δύο οχήματα γενικής χρήσης, δύο μπουλντόζες, δύο εκσκαφείς και τέσσερα ρυμουλκά.

Οι φωτογραφίες και το video που μας απέστειλε η κα Άρτεμις Αρτελάρη, την οποία και ευχαριστούμε, είναι από τον γειτονικό μας Καραβόμυλο από τον οποίο πέρασε εχθές η πομπή με τα οχήματα του στρατού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα video στο οποίο παρουσιάζεται η συνδρομή που προσφέρουν τα στελέχη και τα μέσα του, τόσο στο νησί μας όσο και στην περιοχή της Καρδίτσας που επίσης επλήγη από τον κυκλώνα «Ιανό».

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις