“Φάρος Τοπική Κίνηση Πολιτών”: Παράδοση γευμάτων στο παλιό Δημαρχείο Αγίας Ευφημίας.

Το φορτηγάκι μας γεμίζει με την αγωνία των εστιατόρων να είναι όλα στην ώρα τους καλομαγειρεμένα και ευωδιαστά. Θεέ μου τι ομορφιά!!!
Φίλες και φίλοι από τις πληγείσες περιοχές σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την δυνατότητα να βοηθήσουμε. Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε δύναμη και χαρά, που μέσα από την δική σας ευρυχωρία να μπορέσει να χωρέσει αυτή η μικρή μας συνεισφορά.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σάμης και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Εριγόνη Βαλσάμου για την ποιοτική και άμεση συνεργασία.
Είμαστε εδώ είμαστε στην διάθεση σας.
Και βέβαια όπως όλα τα ταξίδια της καρδιάς έχουν τους ήρωες τους, οι ήρωες αυτού του ταξιδιού είναι οι εστιάτορες της πόλης που με την συγκινητική τους ανταπόκριση και παρουσία δείχνει ότι η τοπική μας κοινωνία μπορεί να αναμετρηθεί και τελικά να νικήσει προβλήματα που δείχνουν ανίκητα.
Να οι ΉΡΩΕΣ μας :
*Το Arxontiko * Το Αμπελάκι * Premier * Mythos+estiasis * Γύρος της Πλατείας * El Greco * Καλαφάτης * Al Forno * Τζιβράς * Ο Σπύρος Ψητοπωλείο *Degousta Pizza*
330 και πλέον λαχταριστά και ευωδιαστά γεύματα με την ανάσα των δημιουργών τους.
Σας ευχαριστούμε !!!!!

Συνεχίζουμε !!!!!

Παράδοση γευμάτων στο παλιό Δημαρχείο Αγίας Ευφημίας.

Φάρος Τοπική Κίνηση Πολιτών

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις