Ένωση “Υπερίων”: Για ζημιές στην πρώτη κατοικία μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία

Αγαπητά μέλη – Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ»,

Ελπίζουμε ότι αντιμετωπίσατε την τελευταία δοκιμασία με τον «ΙΑΝΟ» με ψυχραιμία και δύναμη ψυχής, που αποδείξαμε πολλάκις ότι την έχουμε.

Σας ενημερώνουμε, ότι όποιοι έχετε ζημιές στην πρώτη σας κατοικία, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ», προκειμένου να ενημερωθείτε καλύτερα και να σας δοθεί έντυπο υλικό (αίτηση – υπεύθυνη δήλωση).

Επίσης με χορηγία της κας. Μαριάννας Βαρδινογιάννη προμηθευτήκαμε μεγάλη γεννήτρια, προκειμένου σε διακοπές ρεύματος να μπορούμε να λειτουργήσουμε.

Αύριο Παρασκευή από τις 13:00 μ.μ. έως και τις 14:30 στο κανάλι της Βουλής θα υπάρχει απευθείας σύνδεση του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη με την Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ». Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου Μαρία Λαδά

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις