Η Ένωση Υπερίων ευχαριστεί την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

κα. Περιφερειάρχη,

Με αφορμή την άφιξη του σκληρού «κυκλώνα» στο Νομό μας αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε και να σας συγχαρούμε για την ευαισθησία σας να γνωστοποιήσετε το Κέντρο Ημέρας της Ένωσής μας στην κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προκειμένου να μας βοηθήσετε σ’ ότι αφορά τις ζημιές, που έχουν υποστεί τα κτίρια στη Δομή μας.

Η άμεση παρέμβασή σας μας ενίσχυσε με δύναμη, σωματική και ψυχική, που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη για να συνεχίσουμε τον τεράστιο αγώνα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι γονείς – κηδεμόνες – δικαστικοί συμπαραστάτες των Α.μεΑ. και τα Α.μεΑ. σας ευχαριστούν και σας ευγνωμονούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου. Μαρία Λαδά

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις