Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην Κεφαλονιά

Έρχεται στην Κεφαλονιά κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία χθες κατέθεσε και σχετική Ερώτηση στη Βουλή με 32 συνυπογραφές.

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αποτελείται από τους :

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.
Καφαντάρη Χαρά, αναπληρώτρια τομεάρχης πολιτικής προστασίας.
Χατζηγιαννάκης Μίλτος, αναπληρωτής τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης.
Αυλωνίτης Αλέκος, αναπληρωτής τομεάρχης τουρισμού.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένονται στο νησί αύριο, Τετάρτη, με το δρομολόγιο Κυλλήνης-Πόρου οπότε η άφιξή τους αναμένεται στον Πόρο στις 11:15πμ.

Εν συνεχεία θα μεταβούν στη Σάμη όπου θα γίνει επαφή και συζήτηση με το Δήμαρχο Σάμης ενώ θα γίνουν και επί τόπου αυτοψίες στα μέρη που έχουν πληγεί απ’ τη θεομηνία. Στη συνέχεια θα προωθηθούν προς τις υπόλοιπες περιοχές τις Αγίας Ευφημίας και της Άσσου.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας θα είναι το Ληξούρι όπου θα υπάρξει επαφή με το Δήμαρχο Ληξουρίου, και θα καταλήξουν στο Αργοστόλι όπου κι εκεί θα γίνει συζήτηση με το Δήμαρχο Αργοστολίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης με το Δήμαρχο, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μιραμπελ» στις 7.30μμ στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου. Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου των νησιών μας για να την καλύψουν.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει μετάβαση στην Ιθάκη όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα μέρη που έχουν χτυπηθεί απ’ τον Ιανό και να συνομιλήσουν με το Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις