Εισήγηση στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γηριατρικής Γεροντολογίας στην Καλαμάτα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ 7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 17-20/9/2020

Ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Γηριατρικής –Γεροντολογικής Εταιρείας διακεκριμένο καθηγητή Παθολογίας και Λοιμώξεων κ Κώστα Χρυσανθόπουλο καθώς και το Δ.Σ της Πανελλήνιας-Γηριατρικής –Γεροντολογίας για την εξαιρετική τιμή που μου εκαναν να ειμαι εισηγητής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα 17-20/9/2020 στο Ξενοδοχείο ΕΛΙΤ με διακεκριμένους επιστήμονες και με μεγάλη επιτυχία και να ειμαι εισηγητής στην επίσηση εναρξη στισ 17 του μηνός με θέμα “ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ” .

Όταν ο καθηγητής κ Κώστας Χρυσανθόπουλος μου εκανε την πρόταση να ειμαι εισηγητής ειπα “Τι γλυκο να σε αγαπούν να σε εκτιμούν και να σου το δείχνουν”.

Θέλω να εκφράσω την λύπη μου για όλα αυτά που συνέβησαν στο ομορφο νησι της Κεφαλλονιάς και να ευχηθώ να αποκατασταθούν οσο πιο συντομα γίνεται.

Με Εκτίμηση

Αχ Παπαδιονυσίου

https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=QAYHd-Ougkg&feature=emb_title

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις