Έκκληση για βοήθεια από το Δήμο Σάμης

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του Μεσογειακού Κυκλώνα που έπληξε τα νησιά μας. Οι συνέπειες του είναι δυσμενείς για όλους μας. Κάποιοι από εμάς δοκιμάζονται πολύ έντονα. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα υπάρχουν ακόμα περιοχές δίχως νερό και ρεύμα. Υπάρχουν σπίτια και καταλύματα κατεστραμμένα από τα πεσμένα δέντρα και τις πλημμύρες κυρίως στην Άσσο και την Αγ. Ευφημία.

Τη δύσκολη αυτή στιγμή που πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, σας καλώ να επιδείξουμε την πρέπουσα αλληλεγγύη και να συνδράμουμε με την εθελοντική μας προσφορά, βοηθώντας τους να σταθούν και πάλι όρθιοι.

Όπου υπάρχουν κάτοικοι ή επισκέπτες που δεν μπορούν να διαμείνουν στα σπίτια τους ή στα καταλύματα, να παρέχουμε την φιλοξενία που αρμόζει σε αυτές τις περιστάσεις, διαθέτοντας τα καταλύματα μας για τον σκοπό αυτό.

Επίσης για τις παραπάνω περιοχές χρειάζεται ρουχισμός και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά, είδη προσωπικής υγιεινής) κ.τ.λ. Για τούτο παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το Δήμο Σάμης στα τηλέφωνα 26743.60500 και 26743.60517 και την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας του Δήμου Σάμης κ. Εριγώνη Βαλσάμου καθώς και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Σάμης κ. Αντώνη Καλλιβωκά.

Έχουμε μάθει όταν μας χτυπούν τα στοιχεία της φύσης να σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους.

Σας ευχαριστώ θερμά

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Ατσάρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις