Ξεκινάει ο 3ος κύκλος της επιστρεπτέας προκαταβολής για εποχικές και τουριστικές επιχειρήσεις

Κρατικά χαμηλότοκα δάνεια μέσω της τρίτης φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εποχικές και τουριστικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζόμενους και χωρίς ταμειακή μηχανή καθώς και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του πολιτισμού, του αθλητισμού, των μεταφορών, των συνεδρίων, το γουνεμπόριο και σε άλλους κλάδους που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Με υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι Χ. Σταικουρας, Θ. Σκυλακάκης, Α. Γεωργιάδης και Α. Βεσυροπουλος καθορίζονται οι επιχειρήσεις οι οποίες εφόσον πληρούν τα κριτήρια θα λάβουν την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Οι επιχειρήσεις έχουν προθεσμία να υποβάλουν την αίτησή τους και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις