Κοινή Επιστολή Επιμελητηρίων προς Κράτσα για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων

Με κοινή επιστολή μας οι Πρόεδροι των τεσσάρων επιμελητηρίων των Ιονίων Νήσων ζητούμε τη στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων από τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βάση του προτύπου εξαγγελιών του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο κύριος Τζιτζικώστας πρότεινε μια απευθείας ΜΗ επιστρεπτέα χρηματοδότηση για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, αξιοποιώντας διαθέσιμους πόρους της Περιφέρειάς του από το ΕΣΠΑ με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Η δράση αυτή θα δώσει άμεση ρευστότητα στις επιχειρήσεις βοηθώντας τις να παραμείνουν ενεργές και παραγωγικές, ενώ παράλληλα θα σταθεροποιήσει το κύμα απολύσεων.
Ακολουθεί η επιστολή των Επιμελητηρίων προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα. Ρόδη Κράτσα.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις