Εξαιρετική η εικόνα του Δημοτικού Γηροκομείου μετά από υγειονομική επιθεώρηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου συγχαίρουμε την Διεύθυνση και το σύνολο του Προσωπικού όλων των εργασιακών κατηγοριών και ειδικοτήτων, διότι κατά την υγειονομική επιθεώρηση που έγινε από κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος η εικόνα ήταν εξαιρετική. Η επιθεώρηση έγινε στα πλαίσια της έκδοσης της νέας ΚΥΑ που αυστηροποιεί τους κανόνες λειτουργίας των Γηροκομείων όλης της χώρας λόγω του κορωνοιού. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω των περιοριστικών συνθηκών και τις ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες, το ανθρώπινο δυναμικό μας δίνει καθημερινά τιτάνιο αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια από εμάς αλλά και από όλη την Κοινωνία.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε κατανόηση από τους οικείους των ηλικιωμένων μας λόγω της απαγόρευσης επισκέψεων τους στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου στους ξενώνες της Μονής του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα. Σε κάθε περίπτωση τα τηλέφωνα του Ιδρύματος είναι στη διάθεση τους όλο το 24ωρο για την ενημέρωση τους.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται πολύ σύντομα η μεταφορά του Ιδρύματος στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου στο Αργοστόλι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις