Το δημοτικό γήπεδο Κεραμειών είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία

Κεραμειές 7-9-20
Και ενώ τα έργα Παρίση συνεχίζουν να ομορφαίνουν και να ολοκληρώνονται σε πολλά σημεία της Κεφαλονιάς !!!!!
Λίγο πιο κάτω το δημοτικό γήπεδο Κεραμειών είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία. Σπασμένοι πάγκοι, καθίσματα, πόρτες, αποδυτήρια, πυροσβεστήρες σωλήνες που τρέχουν νερό , τα πάντα ρημαγμένα.
Καλά ο τάπητας δεν μπορεί να αλλάξει, να έχει γίνει πίστα για σούζες και μπαντιές επιτρέπεται;;; Τα χορτάρια που είναι πάνω από απ τη περίφραξη είναι μεγάλο κόστος να κοπούν;;
Υπήρχαν άνθρωποι που αγαπούσαν το άθλημα και προ πάντων τα παιδιά έβαλαν χρόνο και χρήμα για να υλοποιηθούν και να συντηρηθούν όλα αυτά που σήμερα δημιουργούν θλίψη στην εικόνα αυτή.
Ενδεικτικά θα αναφέρω τον κ Άγγελο Καρλή κ Μιχάλη Μπαζάρογλου, επαγγελματίες, πολλά παιδιά των ομάδων, παράγοντες και φυσικά το δημόσιο χρήμα. Το ποιο εύκολο να αρχίσει κανείς να κατηγορεί να βρίζει και να μοιράζει ευθύνες.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!
Ηλίας Κουρκουμέλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις