Ευχαριστήριο στους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας  για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν τις τελευταίες ημέρες.

Τους ευχαριστώ για το διαρκή αγώνα που δίνουν τα τελευταία 24ώρα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς τους συμπολίτες μας, μη ενδίδοντας στη σωματική  κόπωση και  ταλαιπωρία που έχουν υποστεί όλες αυτές τις ημέρες.

Από τις αρχές του μήνα, πάντα με προθυμία, πάντα με χαμόγελο και επαγγελματική ευσυνειδησία, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από το μπαράζ των πυρκαγιών που έπληξαν το Δήμο μας.  

Εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Παναγή Βλάχο, Γεράσιμο Γερολυμάτο, Διονύσιο Δημάτο, Θεόδωρο Ζαμπαύτη, Σπυρίδωνα Κακούρη, Χαράλαμπο Κοσμάτο, Διονύσιο Μανωλάτο,  Χαράλαμπο Μανωλάτο, Ιωάννη Μικελάτο, Χαράλαμπο Μολφέτα, Παναγή Χριστοδουλάτο για την πολύτιμη συμβολή τους στην διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας  στην τοπική μας κοινωνία.

Εύχομαι και πιστεύω οι πράξεις σας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις