Το Πανιόνιο Φεστιβάλ Χορωδιών θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί

Το Πανιόνιο Φεστιβάλ Χορωδιών θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί

Τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε το Πανιόνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στην Κεφαλονιά σε συνεργασία με τις χορωδίες των Επτανήσων που διαθέτουν παιδικά τμήματα, συζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατα την τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020 με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr, ύστερα από την σχετική επερώτηση που εισήγαγε ο επικεφαλής της “ΑΝΑΣΑ” Θόδωρος Γαλιατσάτος.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ενημέρωσε πως είχε συζητηθει και αποφασιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, πριν από ένα χρόνο με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας περιφερειακής Αρχής, να μεταφερθεί η διοργάνωσή του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών για τον Μάρτιο του 2020 προκειμένου να εμπλουτιστεί ως προς το περιεχόμενο του προγράμματος και να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές χορωδών αλλά και συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών. Ωστόσο, η έξαρση της πανδημίας του covid-19 οδήγησε στην μη διεξαγωγή του.

Η αναβολή αυτή, δήλωσε η περιφερειάρχης παρέχει την δυνατότητα περαιτερω ανάπτυξης της πανιονιας αυτής καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας και ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά τους νέους από τα νησιά μας, και προάγουν τον κοινό πολιτισμό και την ενίσχυση της συνοχής των Επτανήσων, με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες καθε νησιου και το μέλλον της Περιφέρειας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις