Παροχή συνδρομής σε κολυμβητές στην Κεφαλλονιά

Παροχή συνδρομής σε κολυμβητές στην Κεφαλλονιά

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλλονιάς για την ύπαρξη ενός 26χρονου ημεδαπού κολυμβητή σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μύρτου Κεφαλληνίας.

Τον ως άνω κολυμβητή προσέγγισε κολυμπώντας ναυαγοσώστης της παραλίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, λόγω όμως των δυσμενέστατων τοπικών καιρικών συνθηκών, αδυνατούσαν και οι δύο να εξέλθουν από τη θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και των Λιμενικών Αρχών Σάμης και Φισκάρδου προς παροχή συνδρομής, όπου διαπίστωσαν ότι οι εν λόγω κολυμβητές βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από την ακτή συγκρατώντας ποντισμένο στην παραλία πλωτό σημαντήρα.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι ανωτέρω περισυνελέγησαν από ελικόπτερο Π.Ν. και μεταφέρθηκαν στο κεντρικό Αεροδρόμιο Κεφαλληνίας από όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για ιατρικές εξετάσεις.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις