Συνεχίζει να “ταϊζει σανό” τους δημότες ο Μιχαλάτος-Παρουσιάζει ως δήθεν δικό του έργο τις ασφαλτοστρώσεις στα Ομαλά

Συνεχίζεται η πρωτοφανής προσπάθεια της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου να παρουσιάζει ως δήθεν δικά της έργα που της παρέδωσε έτοιμα σε όλα τα επίπεδα (ακόμα και την κήρυξη του ανάδοχου – εργολάβου) η Δημοτική αρχή του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς.

Παρουσιάζουμε τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι όλες οι ασφαλτοστρώσεις που γίνονται και θα λάβουν χώρα και το επόμενο διάστημα σε όλη την Κεφαλονιά και όχι μόνο στο Δήμο Αργοστολίου αποτελούν συνέπεια συνολικού έργου αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ που παρέδωσε ολοκληρωμένο (χρηματοδότηση, προκήρυξη, ανάδειξη εργολάβου, άδειες και άλλα) η Δημοτική αρχή Παρίση.

Όπως θα δείτε στα ντοκουμέντα που ακολουθούν οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν περιοχές σε όλο το νησί (το Αργοστόλι, τα ομαλά, το Ληξούρι, τον Πόρο, τη Σκάλα, το Μαρκόπουλο, το Πυργί, τα Πουλάτα, τα Χαλιωτάτα, τα Τζαμαρελατα, την Πλαγιά, τα Μαρκαντωνάτα, τις Κεραμειές, Αγία Ειρήνη) και επομένως όλες αυτές οι ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν στους 3 δήμους δεν πιστώνονται ως έργα των νέων δήμων (Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης) αλλά αποτελούν κληρονομιά του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς.

Αυτό το ξέρει και ο νυν δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και για αυτό ενδεχομένως δεν έβγαλε καμία επίσημη ανακοίνωση για την ασφαλτόστρωση στα Ομαλά αλλά επέλεξε το θέμα να “παίξει” επικοινωνιακά μέσω ανάρτησης της τοπικής συμβούλου Ομαλών Σταμως Γαλιατσάτου που προσπάθησε να εμφανίσει την ασφαλτόστρωση στα ομαλά ως δήθεν έργο Μιχαλατου, θολώνοντας τα νερά.

Παρουσιάζουμε τα ντοκουμέντα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

(Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

Αναδημοσίευση από το ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις