Μηχανική βλάβη Τ/-Ρ – Α/Ψ στην Κεφαλονιά

Μηχανική βλάβη Τ/-Ρ – Α/Ψ στην Κεφαλονιά

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς, για μηχανική βλάβη του Τ/Ρ-Α/Ψ ”ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ” Ν.Π. 7550 στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. από την παραλία Βάτσα Παλικής.

Άμεσα για την περιοχή εκίνησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα ταχύπλοο σκάφος, όπου εντόπισαν το ανωτέρω Τ/Ρ-Α/Ψ.

Το ”ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ” προσέδεσε με ασφάλεια και με τη συνδρομή του ταχύπλοου σκάφους στην παραλία Βάτα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. 30χρονης, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης για λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν.Ιθάκης 459.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις