Σύλλογος Ποντίων και Μικρασιατών Κεφαλονιάς: Ακυρώνεται η Εκλογική Διαδικασία και η Γενική Συνέλευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
«Η ΡΩΜΑΝΙΑ»
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                                                                               Αργοστόλι, 28/08/2020
ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη του Συλλόγου με την επωνυμία
 «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –Η ΡΩΜΑΝΙΑ»
EΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Μικρασιατών -Ποντίων Κεφαλονιάς ενημερώνει τα μέλη του , κατόπιν αξιολόγησης των επικρατουσών συνθηκών της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις, με υπευθυνότητα και ευθύνη ακυρώνει την διενέργεια της Εκλογικής Διαδικασίας και της Γενικής Συνέλευσης της Κυριακής 30/8/2020, έως ότου κριθεί ότι η διεξαγωγή τους θα είναι κατά το δυνατόν ασφαλής, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων .
Θα σας ενημερώσουμε  σχετικά με όποια απόφαση λάβουμε σε μελλοντικό χρόνο, αναφορικά  με επερχόμενες δράσεις του Συλλόγου μας.
Για όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή να διεκπεραιώσουν οικονομική τους εκκρεμότητα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματέα του Συλλόγου μας ή τον Ταμία μας καθώς επίσης και στο e-mail του Συλλόγου μας:
Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 Γραμματέας: 6909063889
         Ταμίας: 6944837170

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις