Θερμά συγχαρητήρια σε όσους μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέα σας ζωής. Σήμερα ήρθε η ώρα να δείτε τους καρπούς των κόπων και των προσπαθειών που καταβάλατε για μεγάλο χρονικό διάστημα εσείς, οι οικογένειές σας αλλά και οι καθηγητές σας. Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των σημερινών προκλήσεων και των τρομερών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η μαθητική κοινότητα, ιδιαιτέρως του Ληξουρίου, καταφέρατε την εισαγωγή σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Κανείς σε αυτή τη κοινωνία δε πρέπει να περιμένει να γίνετε όλοι επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι καθηγητές κλπ. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, αρχές και κοινωνικές ευαισθησίες προς τους συνανθρώπους μας. Τους μαθητές που δε κατάφεραν να εισαχθούν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους προτρέψω να συνεχίσουν να προσπαθούν για το στόχο αυτό. Είστε νέοι και η μόρφωση είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τη ζωή σας. Σας βοηθάει να έχετε κρίση και να μην “καταπίνετε” ότι σας σερβίρουν.
Δεν είναι το πιο σημαντικό όμως εφόδιο. Ο κάθε άνθρωπος έχει συγκεκριμένη προσωπικότητα αλλά και δεξιότητες που αν τα εκμεταλλευτεί κατάλληλα θα μπορέσει να βοηθήσει να γίνει η κοινωνία μας λίγο καλύτερη. Η ζωή είναι ένας αγώνας τον οποίο όλοι δίνουμε. Σημασία έχει ο άνθρωπος αλλά και ο συνάνθρωπος. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή πρόοδο σε ότι και αν κάνετε.
Με εκτίμηση,
Ζαρκάδας Αχ. Ευάγγελος
Πρ. Β/θμιας Σχ. Επιτροπής Δ. Ληξουρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις