Συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη

Από την τρέχουσα εβδομάδα η Βουλή των Ελλήνων επιστρέφει στο νομοθετικό της έργο μετά τη θερινή διακοπή. Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στην Αθήνα για την Κύρωση των Συμφωνιών με την Αίγυπτο και την Ιταλία για την οριοθέτηση Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, είχα τη δυνατότητα να συναντήσω τη νέα Υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, κ. Ζωή Ράπτη.

Στη συνάντηση με την κ. Υφυπουργό είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια προκαταρκτική συζήτηση για το νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ενίσχυση της λειτουργίας των δομών ψυχικής υγείας, είτε αυτές αφορούν το νοσοκομείο και τη δωρεά του «Κληροδοτήματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή», είτε τις εξωνοσοκομειακές δομές.

Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Υφυπουργό για το ενδιαφέρον της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο της.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις