Ο ΝOKI θα πάρει 4000 ευρώ επιχορήγηση από τη Δημοτική αρχή Μιχαλάτου -Τα υπόλοιπα σωματεία πόσα;

Με 4000 ευρώ θα επιχορηγήσει το ΝΟΚΙ (Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης) η Δημοτική αρχή Μιχαλάτου. Πρόκειται για μια καταρχήν σωστή κίνηση και πράγματι ο ΝΟΚΙ είναι ένα από τα σωματεία που πρέπει να επιδοτηθούν από το Δήμο Αργοστολίου.

Παράλληλα όμως υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά και με μεγάλη προσφορά σωματεία της περιοχής που και αυτά χρειάζονται τη στήριξη του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα ο ΚΟΑ που αποτελεί συνώνυμο της αντισφαίρισης, ο ΑΣΚ με τις μεγάλες επιτυχίες στο μπάσκετ, ο ΚΑΟ εξίσου ελπιδοφόρος στο μπάσκετ, ο ΝΟΑ ήτοι ο σύλλογος που έχει τιμήσει την Κεφαλονιά σε όλο τον κόσμο, η άρση βαρών με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, η “Εύγερος” που αποτελεί μια σταθερά στον αθλητισμό στα νησιά μας, η ΓΕΚ που αποτελεί την μεγάλη μας δύναμη του κλασικού στίβου και διοργανώνει τη διεθνή πλέον αθλητική ημερίδα των Βεργώτειων και φυσικά τα ποδοσφαιρικά σωματεία (ΑΕΚ, Εικοσιμία, Διληνάτα και άλλα) οι μεγάλες αγάπες της νεολαίας μας.

Επομένως σωστά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο (Ισχυρή Κεφαλονιά και Κεφαλονιά νησί για Όλους) έθεσαν θέμα ισονομίας και ισοπολιτείας μεταξύ των κεφαλλονίτικων σωματείων και ζήτησαν από το δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλατο να μην φέρνει αποσπασματικά και επιλεκτικά τις επιχορηγήσεις των σωματείων,αλλά να υπάρξει ένας προγραμματισμός, ώστε να επιδοτηθούν σε πρώτη φάση αυτά που έχουν τις μεγάλες εθνικές ή και διεθνείς διακρίσεις (πχ ΓΕΚ και άρση βαρών) και εν συνεχεία όλα τα σωματεία στο σύνολό τους με αντικειμενικά κριτήρια.
Τελικά η Δημοτική αρχή Μιχαλατου ψήφισε να επιδοτηθεί μόνο ο ΝΟΚΙ, ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν τη δική τους πρόταση.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις