Παναγής Καππάτος-Θεανώ Φωτίου: Δύο ξαδέλφια στη Βουλή… Το ένα δεξιό, το άλλο αριστερό

Τελικά στην Ελλάδα είμαστε όλοι μία μεγάλη οικογένεια, ας δούμε για παράδειγμα την περίπτωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγή Καππάτου και της βουλευτίνας Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου.

Μπορεί ιδεολογικά να είναι απέναντι παραμένουν όμως μέλη της ίδιας οικογένειας αφού είναι πρώτα ξαδέλφια και με άριστες σχέσεις. Επομένως όποια Κυβέρνηση και να βγει η οικογένεια Καππάτου “δεν χάνει τις άκρες της”. Υπενθυμίζουμε ότι και επί ΠΑΣΟΚ η σύζυγος του πρώην Βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου είναι και αυτή πρώτη ξαδέλφη και των δύο και του δεξιού και του αριστερού. Επομένως ο λαός αποφασίζει και η οικογένεια Καππάτου σε όλες τις εκφάνσεις της διοικεί.

Τα δύο πρώτα ξαδέλφια (ΝΔ ο ένας, ΣΥΡΙΖΑ η άλλη)

Ο έτερος συγγενής πρώην βουλευτής, Σπύρος Μοσχόπουλος

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις