Ξεκίνησαν τα έργα στον δρόμο προς Αννινάτα-Αδικημένοι αισθάνονται οι Ασπρογερακιότες

Ο δρόμος που συνδέει τα σεισμόπληκτα χωριά.
Κατάντησαν ερημωμένα λόγω του ότι απουσίαζαν τα τεχνικά έργα επί 60 χρόνια,  τώρα γίνεται μία προσπάθεια να ενωθούν τα χωριά . Συγχαρητήρια (κάλιο αργά παρά ποτές).

Ασφαλώς δεν είμαι εναντίον για την αξιοποίηση του δρόμου προς τα Αννινατα.
Αλλά για εμάς τους Ασπρογερακιότες αισθανόμαστε αντικειμενικά αδικημένοι να ανεβαίνουμε τα βουνά για να πάμε στο χωριό μας.
Δεν έχει καμία σχέση με το δρόμο που είναι χαραγμένο αιώνες πριν με ευθεία γραμμή Πόρο Ασπρογέρακα, μας φαίνεται κοροϊδία, είναι αλήθεια ότι τα χωριά είναι εγκαταλειμμένα, αλλά με αυτόν τον τρόπο και με την εγκαταλείψει του δρόμου θα γίνουν περισσότερο.
Κ’ όλα αυτά για να αποφύγουμε ένα κομμάτι του δρόμου, περιοχής που λέγεται λάσπες το οποίο δημιουργεί προβλήματα το χειμώνα, αν πιάσουμε τα νερά που κατεβαίνουν από πάνω το πρόβλημα θα έχει λυθεί.
Καλημέρα φιλαράκια.

DCIM100MEDIADJI_0039.JPG

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις