Ξεκινούν οι εγγραφές νέων μαθητών στην σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου

Σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών στην αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου για την νέα χρονιά 2020-2021.
Μπορούν να εγγραφούν παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2 ετών, σχολικής ηλικίας, έφηβοι έως και ενήλικες σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή.
Ειδικές προσφορές για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 2-5 ετών σε όσους προλάβουν να εγγραφούν έως 15 Σεπτέμβρη.(Διαφορετικές τάξεις με ολιγομελή τμήματα).
Έναρξη μαθημάτων 1η Σεπτέμβρη.
*Στην σχολή τηρήθηκαν και συνεχίζουν να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού.
*Ολιγομελή τμήματα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Καθημερινά ανοιχτά για εγγραφές 18:00-21:00 Δευτέρα – Παρασκευή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6950569237
Facebook: Art-Style DanceSchool Olga Galiatsatou
Instagram: artstyledanceschoo

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις