Μεταβολή στους όρους μοριοδότησης για την πρόσληψη προσωπικού σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Σε συνέχεια της αρ. ΣΟΧ1/2020 ανακοίνωσης του Δήμου Αργοστολίου (Αρ. Πρωτ. 14633/20-8-2020) για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι με την αρ. 52878/22-8-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3485/Β΄/2020) επήλθε μεταβολή στους όρους μοριοδότησης και συγκεκριμένα όσον αφορά την εμπειρία.

Για την απόδοση των κριτηρίων της εμπειρίας ο Δήμος μας θα αναζητήσει αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες Σχολικές Επιτροπές.

Ως εκ τούτου, για τους ενδιαφερόμενους που έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση ή προτίθενται να υποβάλλουν εντός της ορισμένης προθεσμίας (μέχρι και 25/8/2020) δεν απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης σύμφωνα με το υπόδειγμα της νέας ΚΥΑ.

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις