Περιφερειακό Συμβούλιο παρωδία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΩΔΙΑ

Συνεχίζοντας την απαράδεκτη τακτική της, η Περιφερειακή Αρχή συγκαλεί αύριο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση προς τις άλλες παρατάξεις.

1.Αποφεύγει με αυτόν τον τρόπο θέματα, που θα έβαζε η Λαϊκή Συσπείρωση βάζοντας την Περιφερειακή Αρχή μπροστά στις ευθύνες της για τα άμεσα ζητήματα που βασανίζουν αυτήν την περίοδο το λαό μας στα νησιά.

2. Αδιάφορη για τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού, υποταγμένη στη λογική της μείωσης του μισθολογικού κόστους τρέχει και δε φτάνει η Περιφερειακή Αρχή να καταθέσει πρόταση για προσλήψεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ανακαλύπτοντας ξαφνικά ότι η προθεσμία λήγει στις 21/8/2020!!! Τόσο απροετοίμαστη που χρειάστηκε δύο συνεδριάσεις Οικονομικής Επιτροπής για να πείσει και τους δικούς της Αντιπεριφερειάρχες.

Δεν θεωρεί επείγον το ζήτημα της εξέλιξης της πανδημίας και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει για την ουσιαστική προστασία των κατοίκων των νησιών μας, για αυτό δεν υπάρχει ως θέμα στην πρόσκληση της συνεδρίασης.

Απέφυγαν για άλλη μια φορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο στην ουσία εκκρεμεί από τη συνεδρίαση της Ζακύνθου.

Ας μην επικαλεστούν πάλι τον κανονισμό, αφού μέχρι στιγμής από τα 7 θέματα της συνεδρίασης έχουν έρθει εισηγήσεις μόνο για τα 3 θέματα και στην ημερήσια διάταξη το Προεδρείο κατά το δοκούν εντάσσει επερώτηση της ΑΝΑΣΑ.

Μικροί, μοιραίοι και επικίνδυνοι.

Κέρκυρα, 19/8/2020

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις