Μια αξιόλογη αρχιτεκτονική μελέτη ανάπλασης του λιμανιού του Πόρου

Αγαπητέ Παναγιώτη,

οι πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και προάγουν την ευημερία των συμπολιτών μας πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Με τον αέρα της νιότης σου, τη βαθιά αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες, τις υψηλού επιπέδου γνώσεις σου εκπόνησες μια αξιόλογη αρχιτεκτονική μελέτη ανάπλασης του λιμανιού του Πόρου, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις ανάγκες της περιοχής.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω δημόσια για την πρόταση που κατέθεσες και να σου υποσχεθώ ότι άμεσα θα προχωρήσει η αξιοποίησή της προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Με την προσδοκία ότι σύντομα θα ανταλλάξουμε απόψεις για την περαιτέρω πρόοδο και ανάπλαση των λιμανιών των νησιών μας.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις