Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός (Συμφερουπόλεως) ευχαριστεί τους δωρητές και ενημερώνει

 

Η  αστικη μη κερδοσκοπικη εταιρια 

  

ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

 

«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)»

 

 

ΕYXAΡΙΣΤΕΙ

 

1.Τον  Δρ. Μαρίνο Χιόνη                                                                   1000 ευρώ

 

 

για την αγορά μηχανήματος Yag Laser

 

2.Ανώνυμος                                                                                             70 ευρώ

 

3.οικ.Γεωργάτου                                                                                     50 ευρώ

 

Στην μνήμη Ιωάννη Μαζαρακιώτη

 

4.Νίκος Χριστονάκης                                                                             50 ευρώ

 

 

Για την αναβάθμιση του Οφθαλμολογικού Τμήματος, η εταιρία συγκεντρώνει τώρα το ποσόν των 18.000 , ήδη  συγκεντρώθηκε  ποσόν  5.425,47 ευρώ με υπόλοιπο  12.574,53 ευρώ για την αγορά μηχανήματος Yag Laser.

 

Πρόκειται για ένα μηχάνημα χρήσιμο για την αντιμετώπιση του 1) δευτερογενή καταρράκτη (διάνοιξη του θολωμένου οπισθίου περιφακίου μετά από επέμβαση καταρράκτη), την 2) αντιμετώπιση του οξέως γλαυκώματος κλειστής γωνίας (επείγουσα κατάσταση, που αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως απειλεί την όραση), την 3) δημιουργία περιφερικής ιριδεκτομής και τη 4) λύση μεταφλεγμονωδών ή μετατραυματικών συνεχειών.

 

Η ενίσχυση με το μηχάνημα Yag Laser  θα  ωφελήσει και θα διευκολύνει εκατοντάδες ασθενείς που τώρα αναγκάζονται να ταξιδέψουν πολυδάπανα εκτός νησιού για την αντιμετώπιση των άνω οφθαλμικών καταστάσεων.

 

Στην συνέχεια η εταιρία θα συγκεντρώσει περίπου 55.000 ευρώ για την αγορά laser για την οφθαλμοχειρουργική και ουρολογική κλινική.

 

Ενημερώνουμε και πάλι ότι Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ (μισθώματα, αναλώσιμα, μισθοί κλπ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ

 

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ  IBAN λογαριασμού:  GR9201409030903002101088985

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις