Ξεκινάει προετοιμασία η ομάδα μίνι παίδων Πόλο για συμμετοχή στους αγώνες στην Πάτρα

Ο Ν.Ο. Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στους φίλους μας και φιλάθλους ότι μετά από διακοπή της ενεργού δράσης του τμήματος υδατοσφαίρισης (polo) αναβίωσε και με την προπονητική προσφορά του διπλωματούχου προπονητή μας, κου Γρηγόρη Ράπτη, με την συμπαράσταση των παλαιών υδατοσφαιριστών μας κο Δημήτρη Γασπαράτο και κο Παναγή Τραυλό, υπό την επίβλεψη του αντιπροέδρου Κούρκουλου Αλέξιου και του εφόρου Αποστολάτου Σάββα προετοιμάζουμε την ομάδα μίνι παίδων (μέχρι 13 ετών) για την συμμετοχή μας στους αγώνες τον Οκτώβριο στην Πάτρα. Το τμήμα μας μέχρι τώρα έχει 16 παιδιά.

Σας κάνουμε γνωστό ότι το Σάββατο 08/08/2020 και ώρα 18:30 έως 20:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων μας. Δυστυχώς, λόγω του κορονοϊού δεν θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του αγώνα από θεατές. Θα μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε από μαγνητοσκοπημένα video στιγμιότυπα του αγώνα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις