Οργή στον Πλατύ Γιαλό-2 Αυγούστου και η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου έχουν κλειστή ακόμα την καντίνα

Οργή επικρατεί στον Πλατύ Γιαλό καθώς οι Αργοστολιώτες δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι το ημερολόγιο γράφει 2 Αυγούστου και η καντίνα του Δήμου, στην όμορφη παραλίας μας, είναι ερμητικά κλειστή.

Η δυσφήμηση της Κεφαλονιάς είναι μεγάλη έστω ως προς αυτούς τους λίγους τουρίστες και επισκέπτες που έχουμε αυτή την περίοδο αλλά παράλληλα η απαράδεκτη αυτή κατάσταση αποτελεί και μία “χονδροειδή” προσβολή προς τους δημότες.

Πραγματικά δεν περίμενε κανείς να είναι τόσο ανίκανη η δημοτική αρχή Μιχαλάτου ειδικά στα θέματα των δημοτικών επιχειρήσεων όταν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος θεωρείται και είναι ο πιο πετυχημένος επιχειρηματίας του νησιού μας.

Φαίνεται πως δεν του περισσεύει χρόνος να ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου.

Η πανέμορφη παραλία μας που εγκαταλείφθηκε από τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις