Έδιωξε τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών της παραλίας παράνομα ο Μιχαλάτος κατά την ψηφοφορία

Μια πρωτοφανής επίδειξη αυταρχισμού αλλά και παρανομίας έλαβε χώρα κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Ειδικότερα, όταν προσήλθαν στην αίθουσα οι καταστηματάρχες της παραλίας που διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι, ενώ το λιμενικό ταμείο εισπράττει κανονικά λιμενικά τέλη από τα σκάφη, επικαλείται πως τάχα το έργο δεν είναι σε λειτουργία προκείμενου να μην τους δώσει το χώρο που δικαιούνται, επικράτησε ένταση.

Επίσης, ενώ αρχικά δόθηκε ο λόγος στον εκπρόσωπό τους Κωνσταντίνο Κωνσταντάκη, παραδόξως την ώρα της ψηφοφορίας, καταφανώς παράνομα και παρά τις προβλέψεις για δημόσια συνεδρίαση του οργάνου, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλατος απομάκρυνε τον κ. Κωνσταντάκη, ώστε ενδεχομένως να είναι πιο εύκολο εν κρυπτώ να πιέσει τα μέλη του ΔΣ να ψηφίσουν την εισήγηση που επιθυμούσε ο ίδιος.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις