Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας χαιρετίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΚΟΥΤΑΒΟΣ 2020”

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας χαιρετίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΚΟΥΤΑΒΟΣ 2020” και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στους φορείς που το διοργανώνουν. Πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της κίνησης πολιτών “Φάρος”, που με συνοδοιπόρους τον “Φορέα διαχείρισης του Αίνου” και τον Δήμο, αναμόρφωσαν – ανάδειξαν τον χώρο και τον παραδίδουν καθαρό και περιποιημένο για πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Σε αυτά τα πλαίσια ο σύλλογός μας καλεί όλα τα μέλη του, τους μαθητές αλλά και όσους θέλουν να παίξουν ή να γνωρίσουν το σκάκι (μικροί, μεγάλοι), να έρθουν αυτό το Σαββάτο και την Κυριακή στον Κούταβο, δίπλα στο κτήριο του φορέα της διαχείρισης του Αίνου, από τις 17:30 έως στις 19:30. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους εκεί !
Εκ του Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις