Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Πουλάτα για το μείζον πρόβλημα του νερού

Μετά την έντονη κινητοποίηση αναφορικά με τις δυσάρεστες εξελίξεις στην υδροδότηση των Πουλάτων, σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το χωριό μας αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμης και Ιονίων Νήσων.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Αθανασάτο και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Γκισγκίνη συνομίλησε στο Κοινοτικό Γραφείο τόσο με την Πρόεδρο της Κοινότητάς μας Γεωργία Φλαμιάτου, όσο και με αρκετούς κατοίκους που έδωσαν το παρόν στη συνάντηση. Άπαντες τους εξέθεσαν τον έντονο προβληματισμό τους για τις ενέργειές του Δήμου Σάμης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς και φυσικά για τις συνέπειες που θα έχουν στην καθημερινότητά μας. Από την πλευρά τους οι κύριοι Αθανασάτος και Γκισγκίνης εξέφρασαν την στήριξή τους και τόνισαν ότι θα πρέπει να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία προέβλεπε την σύνδεση του δικτύου των Πουλάτων με τα Λιβαθινάτα μόνο εφόσον προηγουμένως υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα που θα εξασφάλιζαν την απρόσκοπτη υδροδότηση και των δύο χωριών. Μάλιστα μετά την συνάντηση, η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο χώρο των εργασιών.

Κατόπιν της επίσκεψης, η Λαϊκή Συσπείρωση Σάμης και Ιονίων Νήσων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις