Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στην εκπομπή ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ, του ΙΟΝΙΑΝ

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στην εκπομπή ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ, του ΙΟΝΙΑΝ

Τους χειρισμούς της Κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας αλλά και τις αλλαγές που προγραμματίζει το Υπουργείο της, υπερασπίστηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εκπομπή ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ, του ΙΟΝΙΑΝ.

Η κ. Κεραμέως προσδιόρισε το άνοιγμα των σχολείων για τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ υπεραμύνθηκε της μετάδοσης των μαθημάτων έξ’ αποστάσεως μέσα από τις αίθουσες διδασκαλίας σε περιπτώσεις που οι μαθητές αδυνατούν να τα παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία.

Όσον αφορά στους διορισμούς εκπαιδευτικών η Υπουργός ανέφερε ότι στην ειδική αγωγή θα φτάσουν για πρώτη φορά ως μόνιμοι να διορισθούν μέσω ΑΣΕΠ πάνω από 1.000 (οι διορισμοί των οποίων έχουν ήδη υπογραφεί), ενώ έχουν ήδη βγει οι οριστικοί πίνακες για τους υπόλοιπους που θα φτάσουν στις 4,5 χιλιάδες.

Ακόμη πάνω από 10 χιλιάδες θα είναι οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης ο διορισμός των οποίων έχει δρομολογηθεί. Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στην προηγούμενη 10ετία κατά την οποία δεν έγινε πρόσληψη εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις