Όταν ο Βαγγέλης Κεκάτος συναντούσε τον αείμνηστο Ένιο Μορικόνε εκπροσωπώντας το Δήμο Κεφαλονιάς

Με αφορμή το θάνατο του διεθνούς φήμης Ένιο Μορικόνε θυμηθήκαμε τις στιγμές που η Κεφαλονιά είχε διεθνή παρουσία και ο τότε Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος τον συνάντησε παραδίδοντάς του την τιμητική πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς.

Άλλες εποχές, άλλα πρόσωπα, άλλο επίπεδο στην προβολή του νησιού μας.

Σας παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου του τότε Δήμου Κεφαλονιάς:

Σε μια σεμνή τελετή, στην οικία του διεθνούς μουσικοσυνθέτη Ennio Morricone, στην Ρώμη , εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλεξάνδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, τίμησε με ειδική πλακέτα τον διάσημο Καλλιτέχνη.

Ο κ. Morricone , με αφορμή το γεγονός ότι έχει γράψει προ εικοσαετίας την κινηματογραφική Μουσική σε έργο για την Κεφαλονιά , θεωρείται Επίτιμος Πολιτιστικός Δημότης του Νησιού το οποίο Θα επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ.Morricone, ευχαριστώντας για την τιμή, ενημερώθηκε από τον κ. Κεκάτο για τον νέο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Θεσμό “European Island of Culture” και τα στάδια ανάπτυξης του.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις